Sexual Arousal Capsules

Speciaal voor vrouwen

Snel in de stemming komen. Ben jij een van de vrouwen die daar nooit problemen mee heeft? Wanneer je naar je partner kijkt en er dan gelijk zin in hebt, ben je bevoorrecht. Voor de meeste vrouwen is er iets meer nodig dan dat. Erotische literatuur lezen, rollen spellen en experimenteren met speeltjes zijn de meest populaire gangmakers.

Als je dit niet eerst uit de kast wilt halen, maar wel even een subtiel zetje in de goede richting nodig hebt, zal je erg blij worden van de Sexual Arousal Capsules van Lucifers Fire. 12 capsules met kruiden die je snel in de stemming brengen.


Sexual Arousal Capsules
Sexual Arousal Capsules
Sexual Arousal Capsules

Aanbevolen gebruik

Neem 1 of 2 capsules in met voldoende water. Liefst innemen op een niet al te volle maag. Werking binnen 30 minuten na inname en maximaal 2 uur effectief. Neem niet meer dan 4 capsules per 24 uur. Voor vrouwen vanaf 18 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Dit is een kruidenpreparaat. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Donker, afgesloten bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

1 doosje bevat 12 capsules in 2 blisters

Ingrediënten per capsule

Beetroot (Sabeet)200 mg
Muira Puama50 mg
Gingko Biloba50 mg
Maca50 mg
Gelatine capsule