Pussy Tightening Gel

Speciaal voor vrouwen

Vagina verjonging is niet vreemd of raar. De leeftijd en de geboorte van kinderen hebben invloed op het weefsel rondom de vagina. De ingang en het weefsel rekt op waardoor de ingang wijder wordt en minder gevoelig. Dit kan leiden tot minder gevoel bij de seks, wat kan leiden tot minder zin in seksualiteit. Dat is niet meer nodig omdat er heel goed iets aan te doen is.

Pussy Tightening Gel van Lucifers Fire is speciaal ontwikkeld om de stevigheid en elasticiteit terug te brengen in het weefsel rondom de ingang van de vagina. Enkele minuten na het aanbrengen merkt u de werking doordat de vagina ingang strakker en veel nauwer aanvoelt. De spieren en het bindweefsel worden sterker en steviger. In combinatie met oefeningen voor de bekkenbodemspieren kunt u dan weer kracht zetten en controle krijgen.


Pussy Tightening Gel
Pussy Tightening Gel
Pussy Tightening Gel

Aanbevolen gebruik

Eenmaal daags aanbrengen op de vagina en rond de opening. Test eerst een gedeelte van de huid. Bij huidirritatie stoppen met gebruik.

Donker, afgesloten bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

1 tube bevat 50 ml

Ingrediënten

Aqua, Glycerin, Aloe Vera, Algae, Chamomilla, Sencha, Grape Seed Extract, Quercus, Hamamelis, Calendula, Persea Gratissima, Oleyl Erucate, Carbomer, Thriethanolamine, Methylchloroisothiazolinone, Allantoin, Metha Peperitha Oil.