Libido Jelly Sticks

Speciaal voor vrouwen

Het libido van de vrouw kan soms wel wat hulp gebruiken om het volgende level te bereiken. Daar kun je natuurlijk capsules, tabletten of een kruidendrankje voor gebruiken, maar vanaf nu hebben we ook een gel die gemakkelijk oraal ingenomen kan worden. De Libido Jelly Sticks hebben een frisse citroensmaak en is dan ook een smakelijke traktatie voor vrouwen die het seksueel verlangen willen stimuleren.

Libido Jelly Sticks van Lucifers Fire helpen op een natuurlijke manier het libido te verhogen. De unieke formule van de Libido Jelly stimuleert het seksueel verlangen en heeft een gunstige invloed op de vruchtbaarheid dankzij Maca.


Libido Jelly Sticks
Libido Jelly Sticks
Libido Jelly Sticks

Aanbevolen gebruik

Neem 1 sachet in voor aanvang van de seksuele activiteit. Neem niet meer dan 2 sachets per dag. Voor vrouwen vanaf 18 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Dit is een kruidenpreparaat. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Donker, afgesloten bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

1 doosje bevat 5 sachets van 10 ml per sachet

Ingrediënten per stick van 10 ml

Xylitiol-Poeder1000 mg
Citroensmaak200 mg
Xanthaangom60 mg
Ginkgo Biloba10 mg
Muira Puama10 mg
Macawortel10 mg
Citroenzuurmonohydraat8,86 mg
Gegranuleerd Paotiumsorbaat5 mg
Natriumbenzoaat5 mg
Sucralose2,4 mg
WaterQ.s.