Libido Cocktail Mix

Speciaal voor vrouwen

Samen in de stemming komen is iets wat je samen moet doen. Door sfeer te maken voor de juiste stemming maak je de weg vrij voor dat fijne gevoel. De lichten gedimd en een romantisch muziekje om je samen helemaal op je gemak te voelen. Drink daarbij samen een spannende cocktail waar je ook nog een kruidendrankje aan toevoegt. Dan heb je de juiste setting voor romantiek. Een zwoele blik is dan genoeg om te weten dat je samen helemaal in de stemming bent.

Libido Cocktail Mix van Lucifers Fire helpt je om te ontspannen en te onthaasten. Besteed aandacht aan elkaar en neem daar de tijd voor. Daarmee heb je alle ingrediënten in huis voor een erotische avond.


Libido Cocktail Mix
Libido Cocktail Mix
Libido Cocktail Mix

Aanbevolen gebruik

Meng 50 ml door je favoriete drankje. Plus minus 30 minuten na inname seksueel stemming verhogend. De vloeistof bevat bijna geen smaak of geur en kan in mix drankjes worden toegevoegd. De dagelijks aanbevolen portie niet overschrijden. Voor vrouwen vanaf 18 jaar. Niet gebruiken bij zwangerschap of het geven van borstvoeding.

Dit is een kruidenpreparaat met L-Arginine en vitamine C. Een voedingssupplement mag niet als een vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Donker, afgesloten bij kamertemperatuur en buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

1 flesje bevat 100 ml

Ingrediënten per 50 ml

Water
L-Arginine648 mg
Vitamine C (L-Ascorbinezuur)240 mg300% ADH
ConserveermiddelenE211, E202


ADH = Algemene Dagelijkse Hoeveelheid